Skulptera rätt och säkert med Fillers

Äntligen har en ny utgåva av tidningen Kosmetik landat på kliniken. Kosmetik är en tidning för alla i branschen och i detta inlägget kommer jag dela med mig av en spännande artikel. 

Vår önskan att se evigt unga ut har lett till att industrin för injektionsbehandlingar ökar kraftigt. Fillers har många användningsområden, som att reducera surhetsrynkor kring mun, ta bort argarynkan mellan ögonen och sudda bort nasolabiallinjen mellan näsvinge och mun. (New beauty, Kosmetik)

”När man arbetar med filers är det otroligt viktigt att man är noga med att skapa ett naturligt resultat där helhetssynen är a och o. Det är även viktigt att informera kunden så att han eller hon blir medvetna om att behandlingen inte är en quick-fix. I dag handlar det mer om att få ett naturligt ungdomligare och fräschare utseende”, säger Anne som Kosmetik intervjuat.

De senaste 20 åren har utvecklingen gått framåt mot att utveckla allt säkrare produkter som har så få biverkningar som möjligt. Fillers innehåller syntetiskt framställd hyaluronsyra, en sockerart som är lik den som finns naturligt i kroppen. Det som gör att fillers skiljer sig åt beror på hur uppbyggnaden av sockerkedjorna ser ut och är sammankopplade med varandra. Fillers får därmed olika bärhet, viskositet och integrerar med hudens vävnader på olika sätt. (New beauty, Kosmetik)

Efter att jag läst artikeln frågade jag vår klinikchef, Marie Carlsson ifall hon hade något viktigt att tillägga;

” Det första steget är att kunden får en konsultation, där vi går igenom vad denna vill göra och vilka preparat man bör använda. Några av våra vanligaste injektioner här på Nord Clinic är att återskapa kinder, ta bort ”argrynkor”, ”pussrynkor” eller jämna till käklinjen. Om man vill få bukt med ”pussrynkor” kring munnen använder man sig av Restylane-fillers. Samma sak gäller om man vill jämna till käklinjen. Vi använder oss av Restylane för att det är den absolut bästa och säkraste produkten på marknaden. Den är lik kroppens egna hyaluransyra, vilket innebär låg biverkningsrisk, bra lyftskapacitet och så håller sig preparatet på plats efter att det injicerats.

Ambitionen är alltid att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt!”

behandling2

behandling8

Är du intresserad av en behandling med Fillers? Kontakta oss gärna via vår hemsida www.nordclinic.se eller ring 031- 348 55 00 för att boka in en kostnadsfri konsultation!

Kram så länge

No Comments

Post a Comment