Plasma Pen

Plasma pen är en behandling för hud uppstramning med plasmaimpulser där värmen har en uppstramande effekt på huden för att minimera rynkor, fina linjer, exempelvis hängande ögonlock, påsar under ögonen, kråksparkar, pussrynkor etc..

 

Metoden Plasma pen använder sig av en elektor som skickar en plasmablixt till huden och låter värma upp och tighta till huden, energins värme har en uppstramande effekt av huden.
Innan behandlingen av Plasma pen påbörjas bedövas huden.

 

Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som är intorkad hud. Dessa kommer att försvinna under en vecka. Plasma pen ger även en svullnad och inflammation i 2-5 dagar efter behandlingen som är normalt. Läkningstiden pågår i 10-12 veckor. Resultatet efter behandling av plasma pen är permanent och behandlingen kan upprepas om ytterligare resultat önskas, för att bibehålla effekten och för att förebygga framtida åldrande. pen är individuellt .

 

Före behandling med Plasma pen kräves en konsultation innan man kan bokning av behandling
Man får ej vara brun eller använda sig av brun utan sol och
Resultatet av Plasma pen som uppnås är permanent och behandlingen kan upprepas om ytterligare resultat önskas, för att bibehålla effekten och för att förebygga framtida åldrande.

Date

1 oktober, 2016

Category

Plasma Pen