Nord Clinic | Kroppsbehandlingar / Smått & Gott
NordClinic, klinik, göteborg, mölndal, injektioner, restylane, botox, läppförstoring, hudvårdssalong, injektionsbehandlingar, medicinsk hudvård, dermapen, microneedling, ansiktsbehandling,
51046
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51046,theme-capri,qode-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kroppsbehandlingar / Smått & Gott


 

Kroppsbehandlingar

Vi erbjuder dig behandling utförd av specialister inom området. Vi har tillgång till de senaste teknologierna.


– Permanent hårborttagning med IPL
Powerlite® IPL: Med mer än 15 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Vår kundnöjdhet har gjort oss till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus) i Sverige.

 

– Powerlite Inshape
Powerlite®InShape den nya tekniken för att slimma, lyfta och forma kroppen – helt utan kirurgiska ingrepp! Genom en nyutvecklad metod som innebär en kombination av olika tekniker ger PowerliteInShape snabba resultat för personer som vill bli av med centimetrar och celluliter på ben och stuss. Resultatet märks ofta redan efter första behandlingen. Maskinen är svensktillverkad och CE-märkt.

 

– Hårborttagning med vaxning
Hos Nord Clinic använder vi vax som är effektiv mot grova och tjocka hårstrån. Samtidigt som den är skonsam mot huden därför kan den även användas för ansiktet.

 

– Carboxy
Carboxy är en metod som effektivt och skonsamt hjälper kroppen att själv reparera problem som hudbristningar, ärr, fettdepåer, celluliter, svullnad och mörka ringar under ögonen. Med denna revolutionerande teknik kan man att utföra behandlingar som ingen annan metod klarar av. Carboxy Therapy har använts i Europa och USA i över 15 år!

 

– Injektionsbehandling med Vital på händer och dekolletage

 

– Massage

 

Dags att unna dig lite extra!
Ge dig själv lite extra vardagslyx med vår Smått & gott meny.

 

– Ögonfransböjning med Eyestar

– Formning av bryn

– Frans- och brynfärg

– Makeup konsultation

– Brudmakeup

– Studentmakeup/ festmakeup

Date

26 september, 2016

Category

Kropp, Smått & gott