Nord Clinic | Injektionsbehandlingar - Nord Cinic|Göteborg
Återskapa ditt naturliga utseende med fillers eller få läpparna du alltid drömt om genom en läppförstoring med Restylane. Alla injektioner utförs av vår diplomerade injektionspecialist med mångårig erfarenhet av estetiska behandlingar.
Läppförstoring,Heartlips, Fillers, Restylane, Juvederm, Injektionsbehandlingar, Injektion, hyaluronsyra
51132
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51132,theme-capri,qode-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Injektionsbehandlingar

Idag efterfrågas behandlingar utan kirurgi i större utsträckning och injektionsbehandlingar blir allt vanligare. På Nord Clinic erbjuds injektionsbehandlingar med fillers, botox och Profhilo.
Innan du bokar din behandling krävs en kostnadsfri konsultation minst 48h timmar innan din behandling kan utföras.
Hör gärna av dig till oss vid frågor eller hjälp av bokning.


Fillers
Idag är det  vanligt att få fylligare läppar med hjälp av fillers. Fillers består av en hyaluronsyra som används i syfte att återfukta, skapa och återskapa volym samt struktur. Hyaluronsyra är en sockermolekyl som finns i huden och har unik förmåga är att binda vatten. De produkter vi använder på Nord Clinic är Restylane och Juvedérm som är säkra, beprövade och välkända över hela världen. Som unga har vi rikligt med hyaluronsyra i huden men som med åren reduceras. Resultatet av en behandling med fillers är inte permanent och ni fortsätter åldras naturligt och vackert.

 

För mer information: Restylane hemsida.


Läppar

– Läppförstoring
– Heartlips
– Återfuktning läppar
– Återskapar rynkiga läppar


Ansiktskonturering

– Kindlyft
– ”Softlift”
– Hakförstoring
– Käklinje
– Hamsterpåsar
– Näsor
– Örsnibbar
– Ögonbryn

 

Profhilo® 

 

Profhilo är en injektionsbehandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorat sin elasticitet och fasthet. Den ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Det kan användas på ansikte, hals, dekolletage eller andra delar av kroppen. 

 

PROFHILO har inte någon utfyllande/volymgivande effekt utan syftet med behandlingen är att ge djup återfuktning en injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

 

HUR FUNGERAR PROFHILO®?

Den är en stabiliserad produkt och finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.

Den processen ger tydliga och positiv effekt på vävnaden där den har uppstramande och lyftande effekt.

PROFHILO injiceras med en fin tunn nål precis under huden med några få injektionsstick. Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt. Resultatet blir en ökad produktion av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hudton.

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

För mer information: Profhilo hemsida

 

BELKYRA®

 

BELKYRA® är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan.

Behandlingen kan gradvis förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling.

 

– BELKYRA® innehåller en icke-human, icke-animalisk form (som inte härstammar från människa eller djur) av deoxicholsyra som är identisk med naturligt förekommande deoxicholsyra.

– Dubbelhakans storlek kan förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle.

– Många ser synliga förbättringar efter 2-4 behandlingar.

Behandlingen kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen; 2 till 4 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt för önskat resultat.

Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 4 veckor.

 

Sunekos 200®

 

Produkten heter Sunekos 200 och består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin.

Det är det senaste inom injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat.

Sunekos 200 kan även användas på andra områden som ex hals , panna mm

 

Sunekos 200 tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet.
Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum och tar ca 15 minuter.

Därefter krävs en påfyllnads behandling med ungefär sex månader mellanrum.

Slutgiltigt resultat ser man ca 1 månad efter den sista behandlingen men många ser resultat redan efter första gången.

Vill du veta mer om Sunekos? Boka en kostnadsfri konsultation.

 

 

 

 

Vi finns här för dig!

Vårt team är specialister som är handplockade, medicinskt välutbildade och certifierade inom sina områden. Alla injektioner utförs av legitimerade sjuksköterskor. Vi ger dig råd och omsorg före- och efter behandling och följer dig till önskat resultat. Varmt välkommen för rådgivning och tidsbokning på telefon: 031-3485500

 

 

 

Date

22 oktober, 2019

Category

Injektionsbehandlingar