Nord Clinic | Om oss
NordClinic, klinik, göteborg, mölndal, injektioner, restylane, botox, läppförstoring, hudvårdssalong, injektionsbehandlingar, medicinsk hudvård, dermapen, microneedling, ansiktsbehandling,
14
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14,theme-capri,qode-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om oss

Vi finns här för dig

Nord Clinic är en privatklinik inom injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder även de senaste inom hälsa, välmående och hudvårdsprodukter. Vi finns här för dig. Vårt team med specialister är handplockade, medicinskt välutbildade och certifierade inom sina områden.

Den här kliniken har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering.

Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.

 

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

 

jpegestetik

Du är i goda händer

Alla injektioner utförs av legitimerad läkare/sjuksköterska.
Vi ger dig råd och omsorg före och efter en behandling och följer dig till önskat resultat.

Nord Clinic är en certifierad Restylane klinik och tillhör därmed de utvalda kliniker som har certifierats enligt Q-Meds nya Safe Certified Practitioner Program för Restylane och Azzalure. Certifieringen är ett led i vår strävan att skapa trygghet för våra kunder och en hög patientsäkerhet för injektionsbehandlingar. Tanken med certifieringen är också att underlätta för dig som kund att hitta kompetent behandlare med relevant utbildning och erfarenhet.

Varmt välkommen för rådgivning och tidsbokning!
Tel: +46 31 348 55 00 ı info@nordclinic.se