Välkommen till Nord Clinic.

Nord Clinic är en Anti Aging privatklinik inom injektionsbehandlingar, rynkborttagning och medicinsk hudvård. Vi erbjuder även de senaste inom hälsa, välmående och hudvårdsprodukter. Vi finns här för dig.

Vårt team med specialister är handplockade, medicinskt välutbildade och certifierade inom sina områden. Alla injektioner utförs av legitimerad läkare/sjuksköterska. Vi ger dig råd och omsorg i vår privatklinik före och efter en behandling och följer dig till önskat resultat.

Erbjudande!

Ny kund hos Nord Clinic?
Vi välkomnar dig med 15% på din första behandling!

Signa up och få vårt välkomsterbjudande.

  Behandlingar

  Injektionsbehandlingar

  Idag efterfrågas behandlingar utan kirurgi i större utsträckning och rynk borttagnings-injektioner blir allt vanligare. Vi erbjuder injektionsbehandlingar med fillers och muskelavslappnande injektioner.

  Kropp

  Vi erbjuder dig behandling utförd av specialister inom området. Vi har tillgång till de senaste teknologierna som, Pow. Inshape, Hårborttagning med vaxning, Carboxy, Massage och Injektioner med Vital på händer och dekolletage.

  Medicinsk Hudvård

  Nord Clinics hudterapeuter är utbildade och certifierade för att utföra behandlingar med våra maskiner och produkter. Vi erbjuder bland annat, Kemiska peelingar, Powerlite InShape mot celluliter och Powerlite Peeler mot återuppbyggnad.

  DermaPen

  Dermapen™ är en avancerad micro needling behandling, som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagen tillväxt. Vi erbjuder behandlingar för b.la. Huduppstramning & föryngring, fina linjer & rynkor och hudbristningar.

  Nord Clinic är en certifierad Restylane klinik och tillhör därmed de utvalda kliniker som har certifierats enligt Q-Meds nya Safe Certified Practitioner Program för Restylane och Azzalure. Certifieringen är ett led i vår strävan att skapa trygghet för våra kunder och en hög patientsäkerhet för injektionsbehandlingar. Tanken med certifieringen är också att underlätta för dig som kund att hitta kompetent behandlare med relevant utbildning och erfarenhet.